If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пич тва за 100 ватовите крушки е тъпа идея и са щи кажа що, щото после ше си търсиш нови лефлектори, е за тва
Е пък кво общо имат рефлекторите. Мен ме е страх да не изгорят предпазителите.
ами по принцип рафлекторите изгарят и малко по малко се превръщат в не-рефлектори тогава сменяш фаровете, около 1200 лева са. пич, просто иди на реглаж, на гтв-то фаровете светят супер добре. плюс тва си вземи оригинални крушки, мисля че не са повече от 22-23 лева.
Пич тва за 100 ватовите крушки е тъпа идея и са щи кажа що, щото после ше си търсиш нови лефлектори, е за тва
Е пък кво общо имат рефлекторите. Мен ме е страх да не изгорят предпазителите.
ами по принцип рафлекторите изгарят и малко по малко се превръщат в не-рефлектори тогава сменяш фаровете, около 1200 лева са. пич, просто иди на реглаж, на гтв-то фаровете светят супер добре. плюс тва си вземи оригинални крушки, мисля че не са повече от 22-23 лева.
Аз бих препоръчал за крушки Филипс-Блувижън или Найтгайд
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Мъри а кой от двата вида е по-гот според тебе,че аз мислих Блувижън-а да си взема???
Ами аз съм с Найтгайд и ме кефи как светят ма Бобо твърди че Блувижън били по-добри макар че са по-ефтини така че които и да вземеш няма да сбъркаш и си вземи и габарити-крушките са сини но не се плаши светят бяло
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Мъри а кой от двата вида е по-гот според тебе,че аз мислих Блувижън-а да си взема???
Ами аз съм с Найтгайд и ме кефи как светят ма Бобо твърди че Блувижън били по-добри макар че са по-ефтини така че които и да вземеш няма да сбъркаш и си вземи и габарити-крушките са сини но не се плаши светят бяло
Мерси ще ги пробвам значи... дано светят бяло наистина че мразя в синьо (не цвета,а това че ще прилича на голф 2)....
Нормални, тоест с истински крушки на Филипс или Осрам...както и техни баластри се продават и монтират от вносителя на Филипс Автомобилни Светлини за България, който е и партньор на клуба.
Цените в момента на ги знам точно колко са, но са някъде около 1000лв. +/- 200лв.
Преди да почнете да пишете глупости....качеството си има цена.
На колегата Пинко ксенона за 400лв. дава около 40-50% по-малко светлина от моя.
Заводски ксенони са на 4300К (келвина...това е цветовата темперетура...тоест цвета в които светят крушките) 4300Келвина е дневна светлина на разсъмване, което е оптималното за нощно каране.
6000К е светло синя светлина, коята дава с около 20-30% по-слаба осветеност на пътя. Всичко над 6000К или всички китайски ксенони са пълни боклуци...НО пак казвам всяко нещо си има цената.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Аз продължавам да препоръчвам на колегата да си купи едни оригинални нормали кришки около двайсе лева парчето, защото СЪМ с такива, и СЪМ сменял на тази кола и крушки, и фарове и ЗНАМ как треа да светят като са регулирани ПРАВИЛНО
Мерси ще ги пробвам значи... дано светят бяло наистина че мразя в синьо (не цвета,а това че ще прилича на голф 2)....
Околи 40-50(с отстъпката) лева беше комплекта на Блувижън- заедно с габаритите(аз съм с такива ) споко няма нищо синьо в светенето - светят бяло и са по добри от предните ми крушки
Comment