Известие

Collapse
No announcement yet.

Още един ДЗВЕР по пътищата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми човека ше си ги регулира, то и без тва ако не ги регулира и 300 ватови да сложи се същото. Пък и ГТВ-то е ниско, така че нема да ти е проблем
    Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Пич тва за 100 ватовите крушки е тъпа идея и са щи кажа що, щото после ше си търсиш нови лефлектори, е за тва
      "Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от leshoiad
        Пич тва за 100 ватовите крушки е тъпа идея и са щи кажа що, щото после ше си търсиш нови лефлектори, е за тва
        Е пък кво общо имат рефлекторите. Мен ме е страх да не изгорят предпазителите.

Alfa Romeo GTV 2.0 TS 16V 155 bhp, K&N Sport Filter, PowerFlexed, Eibach Pro Sport Kit.

Comment

Първоначално публикувано от kalvach
          ами по принцип рафлекторите изгарят и малко по малко се превръщат в не-рефлектори тогава сменяш фаровете, около 1200 лева са. пич, просто иди на реглаж, на гтв-то фаровете светят супер добре. плюс тва си вземи оригинални крушки, мисля че не са повече от 22-23 лева.
          Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Първоначално публикувано от sharky
            Първоначално публикувано от kalvach
            ами по принцип рафлекторите изгарят и малко по малко се превръщат в не-рефлектори тогава сменяш фаровете, около 1200 лева са. пич, просто иди на реглаж, на гтв-то фаровете светят супер добре. плюс тва си вземи оригинални крушки, мисля че не са повече от 22-23 лева.
            Аз бих препоръчал за крушки Филипс-Блувижън или Найтгайд
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury
              Мъри а кой от двата вида е по-гот според тебе,че аз мислих Блувижън-а да си взема???
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper
                Мъри а кой от двата вида е по-гот според тебе,че аз мислих Блувижън-а да си взема???
                Ами аз съм с Найтгайд и ме кефи как светят ма Бобо твърди че Блувижън били по-добри макар че са по-ефтини така че които и да вземеш няма да сбъркаш и си вземи и габарити-крушките са сини но не се плаши светят бяло
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ами аз съм с Найтгайд и ме кефи как светят ма Бобо твърди че Блувижън били по-добри макар че са по-ефтини така че които и да вземеш няма да сбъркаш и си вземи и габарити-крушките са сини но не се плаши светят бяло
                  Мерси ще ги пробвам значи... дано светят бяло наистина че мразя в синьо (не цвета,а това че ще прилича на голф 2)....
                  Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Нормални, тоест с истински крушки на Филипс или Осрам...както и техни баластри се продават и монтират от вносителя на Филипс Автомобилни Светлини за България, който е и партньор на клуба.

Цените в момента на ги знам точно колко са, но са някъде около 1000лв. +/- 200лв.

Преди да почнете да пишете глупости....качеството си има цена.

На колегата Пинко ксенона за 400лв. дава около 40-50% по-малко светлина от моя.

Заводски ксенони са на 4300К (келвина...това е цветовата темперетура...тоест цвета в които светят крушките) 4300Келвина е дневна светлина на разсъмване, което е оптималното за нощно каране.

6000К е светло синя светлина, коята дава с около 20-30% по-слаба осветеност на пътя. Всичко над 6000К или всички китайски ксенони са пълни боклуци...НО пак казвам всяко нещо си има цената.
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Аз продължавам да препоръчвам на колегата да си купи едни оригинални нормали кришки около двайсе лева парчето, защото СЪМ с такива, и СЪМ сменял на тази кола и крушки, и фарове и ЗНАМ как треа да светят като са регулирани ПРАВИЛНО
                      Audi A6 & Alfa GTV

Comment

Мерси ще ги пробвам значи... дано светят бяло наистина че мразя в синьо (не цвета,а това че ще прилича на голф 2)....
                        Околи 40-50(с отстъпката) лева беше комплекта на Блувижън- заедно с габаритите(аз съм с такива ) споко няма нищо синьо в светенето - светят бяло и са по добри от предните ми крушки
                        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                        CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                        X